(Kandidaat-)lid worden van Lionsclub Zeeland Oosterschelde kan alleen als u ouder bent dan ca. 65 jaar, lid van een bestaande Lionsclub bent of bent geweest en woonachtig bent in de regio rond de Oosterschelde (Zuid Beveland, Noord Beveland en Schouwen Duiveland).

Er bestaat de mogelijkheid voor leden om ook lid te blijven van de ’oude’ club. Dat kan als geassocieerd lid van de oude club. Een geassocieerd lid heeft dezelfde rechten binnen de club als een gewoon lid en heeft, mits persoonlijk aanwezig, stemrecht in clubaangelegenheden. Maar een geassocieerd lid kan de club niet vertegenwoordigen als afgevaardigde naar districts- of internationale conventies. Hij komt ook niet meer in aanmerking voor het vervullen van club-, MD-, districts-, of internationale functies namens deze club. Voor een geassocieerd lid geldt vaak een andere contrubutie. Het geassocieerd lidmaatschap vraagt u bij uw 'oude' club aan. 

Indien u geinteresseerd bent in het (kandidaat)lidmaatschap van Lionsclub Zeeland Oosterschelde of vragen heeft, stuur dan een berichtje naar oosterschelde@lions.nl of vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Of bezoek geheel vrijblijvend een van onze bijeenkomsten. Graag vooraf een berichtje naar oosterschelde@lions.nl

U kunt zich ook hier abonneren op onze maandelijkse nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten en excursies.

 

L